2012. november 21., szerda

Készülőben...

Elkészültem néhány swarovski bogyóval Minta: itt Leila bogyó. Még kap fülbevaló szereléket .


4 megjegyzés:

  1. Nagyon orultem mikor megjelentek az uj alkotasaid, mar kezdtem hianyolni, hogy hova lettel. Nagyon szep a munkad, egyre gyonyorkodom bennuk. Egyediek es ha visszamegyek az elozoekre, latni hogy ez mind egy embertol ered. Gratulalok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zsuzsa, nagyon kedves vagy. Nem tüntem el, csak igen "mostohán" bánok a blogommal. A facebook sajnos átvette a szerepét. De igyekszem ide is feltöltögetni, mert van aki nincs fent a facebookon ès azoktól nem szeretném ezt az örömöt elvenni, hogy naponta benéznek hozzám. No meg magamtól sem , mert ezek a szavak nagyon jól esnek.
      Judit

      Törlés
    2. Judit en is facebookon vagyok de ott nekem egy egeszen mas tarsasagom van, tele van mindenfele idetlen okossaggal, pl "jo hir: rakot gyogyit a citrom", stb. ha nem lenne ez az egyeduli kapcsom egy nehany emberrel mar reg lekoszontem volna. jobban tetszettek egyes emberek facebook elott amikor meg kevesebbet tudtam roluk. idonkent megfogadom, hogy tobbet nem szolok egy kukkot sem de aztan csak nem birom ki a legujabb marhasagot hozzafuzes nelkul. A kaja blogosok tarsasagat viszont nagyon szeretem, sokat tanulok toluk es valamennyi nagyon jol nevelt. ez lehet hogy most nem jol jott ki, de tudod magyarul en mar csak elemi szinten tudok tarsalogni.

      Törlés
  2. Judit, igaza van Zsuzsának, tényleg egyedien használod a színeket! Ez is nagyon szép lett, várom a végeredmény fotóit! Puszi!

    VálaszTörlés